• Sponsoring Bij D.S.O.

  Een sport en sponsors zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zonder sponsoring geen handbalsport. Sport vormt een belangrijk onderdeel in het sociaal bestaan. Onze sponsors dragen eraan bij dat wij als verenging deze sociale rol kunnen invullen en de leden met plezier kunnen laten handballen. 

  De sponsoring van Handbalvereniging DSO geeft ons de mogelijkheid onze ambities waar te kunnen maken. Voor wat hoort wat, daarom proberen we als club waar mogelijk  onze sponsoren te helpen door o.a. zoveel als mogelijk naamsbekendheid uit te dragen. 
  Onze vereniging beidt verschillende vormen van sponsoring aan, zoals bijvoorbeeld:

  Lidmaatschap Vrienden van DSO                         Wedstrijdbal                       Reclamebanners

  Team(shirt) sponsoring                                       Website/Clubblad               Evenementen/clinics

  Sponsorkliks                                                      Grote Club Actie

  Als u meer wilt weten over de mogelijkheden of de kosten dan kunt u contact opnemen met onze sponsorcommissie: sponsorcommissie@dsohandbal.nl

 • Onze Club Sponsoren

 • Onze Shirt en/of broek Sponsoren

 • Onze Banner Sponsoren

 • Sponsorkliks - Gratis Sponsoren voor HV DSO

 • Bestellen via sponsor Kliks (Gratis sponsoren voor DSO)

  DSO Sponsorkliks bestelknop

  DSO Sponsor kliks

  DSO Sponsor kliks

  Bestellen via sponsor Kliks (Gratis sponsoren voor DSO)

  DSO Sponsorkliks bestelknop

 • Het liefst hopen we als DSO, dat jullie zoveel als mogelijk bij onze (lokale) sponsoren koopt, immers zij zorgen mede voor onze handbal plezier bij DSO. 

  Waarschijnlijk kopen jullie al regelmatig via het internet. Met SponsorKliks kunnen jullie nu zelf een financiƫle bijdrage leveren aan DSO, zonder dat het jullie een cent extra kost!

  Willen jullie onze vereniging ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat jullie voortaan de online aankopen doen via onze DSO website. Een kleine moeite voor jullie, voor DSO directe inkomsten. Stellen jullie eens voor wanneer al onze leden dit zouden doen. Vertel dit daarom door aan andere mensen die onze handbal vereniging een warm hart toedragen.