• Bestuur & Commissies

  DSO is een verenging geleid door een dagelijks bestuur. Met de diverse commissies binnen de vereniging worden de taken verdeeld en uitgevoerd. Dit alles op vrijwillige basis. De betrokkenheid en passie voor de handbal en de vereniging maakt dat er dag in dag uit en vele uurtjes door de vrijwilligers gestoken wordt, in het draaiend houden van onze vereniging. Extra hulp is daarom altijd welkom, want vele handen maken het werk lichter. Aarzel dus niet en vraag bij een van de commissieleden waar je kunt helpen.

  Klik op de details bij het commissieoverzicht voor meer informatie over de commissie of wie te bekijken wie haar leden zijn.

  Sinds de oprichting op 19 Sept. 1947 van W.G.W. handbal, Watervogels Handbal en het onstaan van D.S.O.  zijn er diverse mensen die veel voor de clubs betekend hebben. Een aantal van deze mensen zijn in de loop van de jaren binnen de vereniging benoemd.

  D.S.O. heeft de volgende ERE leden: Nel Dol, Ina Koopman-Dekker, Ans-Post Schong, Willem Prins, Henk Arts, Riet Hendriks, Jolanda Huisman-Zits.  

  Bovendien heeft de vereniging de volgende leden van verdienste: Ellen Arts, Jolanda Huisman-Zits, Bob Krom, Marina Robben, Piet van Nuland, Gre de Vries-Schong, Marjon Tenniglo, Mevr. G. Schong, Gré Ossel

 • Dagelijks Bestuur
  FunctieNaamEmail
  VoorzitterSelie, K. voorzitter@dsohandbal.nl
  SecretarisRuijsestein, I.J.M. secretaris@dsohandbal.nl
  PenningmeesterDrielen - Doodeman, J. vanpenningmeester@dsohandbal.nl
 • Ledenadministratie

  Voor een handbalvereniging als DSO is het kenmerkend dat de vereniging uit leden bestaat, die het beleid en vaak ook de financiën bepalen. De begroting van DSO moet in evenwicht zijn om een financieel gezonde vereniging te zijn en te blijven. Omdat DSO hoofdzakelijk afhankelijk is van contributies. is het van groot belang dat de ledenadministratie op orde is.
  Deze ledenadministratie is in goede handen van Marion Prins. 

  Marion zorgt voor de aanmelding van nieuwe leden in Sportlink en bij het NHV, zij zorgt dat de nieuwe leden welkom worden geheten, ze zorgt dat de speelsters/spelers ieder seizoen in de juiste competitie teams staan en ze zorgt voor een goede contributie administratie voor de penningmeester.
  Marion Prins is bereikbaar via dso@handbal.nl

 • Seksuele intimidatie en/of ander ongewenst gedrag is geen nieuw begrip meer in Nederland. Ook binnen de sport komt het voor. We hebben als DSO gazamelijk de verantwoordelijkheid om een veilige en positieve sportomgeving te creeren en goed te handelen als het mis gaat.

  Preventie en zichtbaar beleid op de vereniging is de helft van het werk. De regels voor een veilig sportklimaat vinden jullie op onze website (zie pagina (spel)regels en meer).
  Mocht het niet goed gaan en iemand voelt zich onveilig, dan heeft DSO voor haar leden een Vertrouwens Contact Persoon (VCP) aangesteld. Zij is het aanspreekpunt binnen de vereniging waarop een beroep kan worden gedaan. 

  Met ingang van Januari 2021 is Marjon Malipaard dit aanspreekpunt binnen DSO. Haar email adres is: vcp@dsohandbal.nl

  De VCP van DSO luistert naar je verhaal en helpt je zoeken naar mogelijkheden om de situatie op te lossen. De VCP is door het NOC/NSF hiervoor getraind. Informatie wordt vertrouwelijk behandeld.

  Meer weten over ons Sportiviteit & Respect beleid, klik HIER

 • Technische Commissie (TC)

  Lid:                               Email:                                  Telefoon:

  Mathieu Swikker              tc@dsohandbal.nl                   06-348 692 08

  Robin Prins                     tc@dsohandbal.nl                   06-539 914 75

 • (Jeugd) Activiteiten Team (J.A.T.)

 • Kantine Commissie - Commissie leden

 • Scheidsrechtercommissie

  Lid:                                         E-mail:                                     Telefoonnummer:

  Lotte Versteeg                  loteee@live.nl                      06- 836 908 88

 • Sponsor & PR commissie

 • Materiaal Commissie

  Lid:                                       E-mail:                                               Telefoonnummer:   

  Henk Spreeuwers              dso-bestuurslid-alg2@ziggo.nl        06-24512263