• Vereniging

 • D.S.O. speelt in een Blauw shirt en een zwarte broek. De kousen zijn wit. De reserve shirt is oranje. De teamklding is van Hummel. Het shirts & shorts is het type "Hummel Odense", de sokken hebben de Hummel blauwe chevron.  Dragen van de vastgestelde shirt en short is verplicht, dragen van de sok is optioneel/wenselijk. De vereniging steld het shirt in bruikleen beschikbaar.

 • Handbalvereniging D.S.O. is ontstaan op 1 juni 2001, uit de Helderse handbalverenigingen WGW en Watervogels en bestaat sinds 19 September 1947. De afkorting D.S.O. staat voor ‘Door Samenwerking Ontstaan’. De clubkleuren van DSO zijn blauw shirt, zwarte broek en witte kousen. DSO heeft 2 Dames senioren teams. Beide teams spelen op Recreanten niveau.

  Ook de jeugd is vertegenwoordigd bij DSO. Er wordt in de breedte sport gespeeld. Onze jeugdteams zijn momenteel een A jeugd team, 2 C jeugd teams, een D en E jeugd team en een F/kabouter team. Onze D,E en F jeugd spelen volgens de nieuwe spelvisie. De F jeugd speelt sinds 2021 in toernooi vorm. Actief, aanvallend verdedigen en vooral met veel plezier. 

  De vereniging heeft een kleine 100 leden.Ook kent DSO een groeiende groep beginnende handbalsters, die onder goede begeleiding al op hele jonge leeftijd trainen en leren.

  DSO wil een vereniging zijn waarbij een ieder met veel plezier op zijn eigen spel en ambitieniveau de handbal sport kan beoefenen.Niet voor niets is onze slogan: 

  "D.S.O., Door Samenwerking Ontstaan, waar Plezier, Passie & Prestatie samengaan.

  De club heeft een fantastisch clubhuis  die 't Sprongschot wordt genoemd. DSO speelt het buitenseizoen op twee prachtige buitenvelden op sportpark "De Dogger" . De zaalcompetitie (periode oktober-maart) wordt in Sporthal de Slenk gespeeld, de zaalcompetitie van de Dames Recreanten wordt in sporthal scholen aan Zee gespeeld.

  Lijkt handbal jou een leuke sport en wil je een keer gratis komen meetrainen of lid worden van D.S.O.Dat kan. Stuur gerust een mailtje naar: secretaris@dsohandbal.nl

  Of klik in het menu op optie "lid worden ?" om meer te weten te komen over het lidmaatschap, het lidmaatschapformulier te downloaden en in te vullen.

  Lid worden ?