• Update bestuur

Iets later dan jullie gewend zijn, hier een woord namens het bestuur.  Het lijkt wellicht of er weinig gebeurd is na de B.A.L.V. maar niets is minder waar.  Achter de schermen zijn we hard aan het werk om de nieuwe lijnen uit te zetten die de vereniging zo hard nodig heeft.  Om herkenbaar te worden voor de leden, transparant te zijn. Er was een mooie opkomst bij de B.A.L.V. en er zijn een aantal aanmeldingen gekomen, waardoor de vereniging bestaansrecht houdt.  Een bestuur wat aangevuld is met nieuwe mensen, maar we zijn er nog niet.  Er zijn nog diverse plekken die opgevuld zouden moeten worden.  Er wordt vooral nog gepraat over, in plaats van met elkaar.  En die verbinding met elkaar, is wat we als club nodig hebben. In deze tijd van Corona,  waar er juist sprake is van polarisering, is verbinding met elkaar het antwoord.  Vraag niet wat de vereniging voor jou kan doen, maar wat zou jij voor de vereniging kunnen doen.  Samen met elkaar een mooie en gezellige vereniging zijn, voor onze kinderen en waar iedereen zich  thuis voelt.  Waar we blijven hangen voor een kop koffie en een praatje.  Waar we elkaar kennen en waar onze kinderen hun geliefde sport kunnen beoefenen. Dat is wat het nieuwe bestuur voor ogen heeft.  En dit kunnen we niet alleen, maar daarvoor hebben we jullie en jullie input voor nodig!!! Dus mocht je iets kunnen betekenen voor de club, of je hebt idee├źn om dit doel met ons te realiseren, schroom niet, meld je aan.  Verbind je met ons, want samen zijn we sterk!

Karin Selie, voorzitter

Esther Versteeg, vice voorzitter