• Trainingen Zaal seizoen - per 26 oktober 2020

  Met ingang van Maandag 26 oktober 2020 zijn we weer gestart (met corona restricties) met onze trainingen binnen in de zaal.

  Vriendelijk verzoek om 5 minuten voor aanvang van de training aanwezig te zijn in de juiste kleding, schoeisel (geen zwarte zolen), kniebeschermers, bal en bidon met water.

  In verband met Covid-19 maatregelen, hebben wij een speciaal protocol welke bij de trainingen van toepassing is.

  We training in groepen jeugd t/m 12  en jeugd 13-17 jaar. Senioren mogen tot nader order niet in groepverband trainen.

  Klik HIER voor het thans geldende  Covid-19 trainingsprotocol.

  Registratie is verplicht, vraag het aan je trainer en gebruik je handbal app om je training vast te leggen.

  Wanneer je traint en waar je traint staat in je handbal app. Ook bij de trainingen hanteren wij onze gedrags regels. Nog even spieken in deze regels ? kijk verderop op deze pagina en klik op het icoon "Sportiviteit en Respect".

   

  Veel Succes en sportplezier tijdens de trainingen in de zaal.

 • Aanmelden/Afmelden trainingen via de Handbal app en telefonisch.

  D.S.O. heeft een trainingmodule in haar sportlink pakket. Hierdoor kunnen we via de DSO handbal app, je aan- en afmelden voor de training. 

  LET OP: indien je een afmelding doet, willen we graag dat je je ook bij de trainer telefonisch afmeldt.

  Via de handbal app. kunnen de trainers ook goed communicerren 

  Wil je weten of je de trainingen in je handbal app kunt zien ?  Zie de sportlink support website of de uitleg door op het plaatje hiernaast te klikken.

  Een extra bijkomstigheid is dat we met de training registratie, (in geval van een positieve corona melding) snel de contact/bron gegevens kunnen opzoeken.

   

 • Handbal app - training module
 • Ook voor de trainingen hebben we een aantal duidelijkheden met elkaar afgesproken. Dit om de speelster en spelers, de trainer en de vrijwilliger binnen de vereniging veilig en met plezier te laten sporten. Aan de rechterkant kunnen jullie op het iccontje klikken en onder het kopje trainingen staan de afspraken die we met elkaar hebben gemaakt.  Veel speelplezier bij de trainingen.