• Trainingen buitenveld - Voorjaar - per 29 April 2020

  Met ingang van Woensdag 29 April 2020 starten wij (onder strikte voorwaarden)  we met onze trainingen buiten op het veld..

  Vriendelijk verzoek om 5 minuten voor aanvang van de training aanwezig te zijn in de juiste kleding, schoeisel (geen zwarte zolen), kniebeschermers, bal en bidon met water.

  In verband met Covid-19 maatregelen, hebben wij een speciaal trainings protocol welke bij de trainingen van toepassing is.

  We training in groepen jeugd t/m 12  en jeugd 13-18 jaar.  De volwassenen mogen helaas nog niet trainen.

   

  Klik HIER voor het thans geldende  Covis-19 trainingsprotocol.

   

  Hieronder vinden jullie het trainingschema. Ook bij de trainingen hanteren wij onze gedrags regels. Nog even spieken in deze regels ? kijk verderop op deze pagina en klik op het icoon "Sportiviteit en Respect".

   

  Veel Succes en sportplezier tijdens de trainingen buiten op Sportpark de Dogger.

 • Ook voor de trainingen hebben we een aantal duidelijkheden met elkaar afgesproken. Dit om de speelster en spelers, de trainer en de vrijwilliger binnen de vereniging veilig en met plezier te laten sporten. Aan de rechterkant kunnen jullie op het iccontje klikken en onder het kopje trainingen staan de afspraken die we met elkaar hebben gemaakt.  Veel speelplezier bij de trainingen.