• Een beetje onwennig door alle Corona perikelen vertrokken we om 10 uur richting Waarland waar Con Zelo onze eerste tegenstander is. Met heel veel zin stappen we, zonder yell, het veld op. De eerste minuten gaat het gelijk op, maar gedurende de eerste helft krijgen we veel strafworpen tegen. 7 stuks, waarvan er 2 naast gaan en de overige worden door Jip gehouden, Jipke speelde een ijzersterke wedstrijd! Jullie lieten je niet uit het veld slaan door deze, soms rare beslissingen, en in plaats van mopperen bleven jullie je eigen spel spelen, wat resulteerde in een gelijke rust stand. Na de rust bleven jullie goed gefocust en we liepen snel 3 punten uit, welke jullie ook niet meer uit handen gaven. Aangemoedigd door Wendy en Nikki van dames 1, wat erg gewaardeerd werd door jullie, liepen jullie verder uit, tot een mooie eindstand: 8-14 winst, de punten gingen mee terug naar D.S.O. Meiden houdt deze positieve instelling vast, blijf goed praten en samenspelen, dan wordt het een mooi seizoen