• SponsorKLIKS - GRATIS sponsoren voor DSO
 • HELP DSO MET GRATIS SPONSOREN

  DSO SPONSOR KLIKS BESTELKNOP

  DSO SPONSOR KLIKS BESTEL KNOP

  DSO SPONSOR KLIKS BESTEL KNOP

  HELP DSO MET GRATIS SPONSOREN

  DSO SPONSOR KLIKS BESTELKNOP

 • Het liefst hopen we als DSO dat jullie zoveel als mogelijk bij onze (lokale) sponsoren koopt, immers zij zorgen mede voor onze handbal plezier bij DSO. 

  Waarschijnlijk kopen jullie al regelmatig via het internet. Met SponsorKliks kunnen jullie nu zelf een financiële bijdrage leveren aan DSO, zonder dat het jullie een cent extra kost!

  Willen jullie onze vereniging ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat jullie voortaan de online aankopen doen via onze DSO website. Een kleine moeite voor jullie, voor DSO directe inkomsten. Stellen jullie eens voor wanneer al onze leden dit zouden doen. Vertel dit daarom door aan andere mensen die onze handbal vereniging een warm hart toedragen.

 • Hoe werkt het?

  Heel simpel. De aangesloten webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie stort SponsorKliks op de bankrekening van onze vereniging DSO. Of jullie rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, jullie betalen gewoon hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert bijv, Bol.com ons een commissie uit en profiteren wij als handbalverenging hier direct van! Door op onderstaande plaatje te klikken kom je bij de DSO sponsor kliks bestelsite (of klik HIER)

  Eenmaal op de DSO sponsorkliks pagina  vinden jullie een overzicht van alle  web winkels (Vergeet niet te drukken op de “Toon Alle Winkels”-knop voor een overzicht van alle winkels). Wanneer jullie met jullie muis over de afbeelding van een winkel beweegt, komt het percentage tevoorschijn hoeveel van jullie inkopen naar de vereniging gaat. Met één keer klikken worden jullie doorgelinkt naar de betreffende website. Jullie zien heel kort een pagina met het DSO logo om aan te geven dat van alle aankopen die jullie op dat moment doet een percentage naar de vereniging gaat. Jullie kopen pas als jullie afrekenen.

  Dank jullie wel voor jullie betrokkenheid bij DSO.