• Handbal kan al gespeeld worden vanaf de leeftijd van 5-6 jaar. De peildatum voor de leeftijd is per seizoen: 1 januari.
  De verschillende leeftijdscategorieën die door het N.H.V. het Nederlands Handbal Verbond zijn vastgesteld vindt u onder het kopje "contributie".

  De lidmaatschap bijdrage zoals zoals onder het kopje "contributie" is vermeld is gedurende het gehele jaar verschuldigd (dus 12 maanden). Ook indien men tijdens het lopende seizoen (eerder) opzegt dient de volledige contributie voldaan te worden, mede doordat de vereniging voor een vol jaar o.a. contributie aan de bond verschuldigd is. 

  In tegenstelling tot vele andere sportverenigingen, betaal je geen (administratie) kosten bij aanmelding. Een lid bij DSO krijgt een spelersshirt in bruikleen. Een spelersbroekje moet zelf worden aangeschaft. Bij de sponsor REUS SPORT kan het broekje worden aangeschaft. DSO lidmaatschap levert hier voordeel op.  De keuze van het spelerstenue (shirt en broekje) staat vast. De sokken worden aanbevolen. Elk team krijgt ook een teamtas van de vereniging.

  DSO speelt vanaf seizoen 2015-2016 met een blauw Hummel shirt , zwart Hummel broekje (met blauwe bies) en witte Hummel sokken met blauwe chevrons.

  Voor de trainingen wordt aanschaf van een persoonlijke handbal gevraagd. Ook hier kan onze sponsor REUS SPORT iets voor jullie betekenen.

  Aan het einde van een seizoen worden de spelers shirts weer ingezameld en gecontroleerd op mankementen.

  Lijkt handbal je leuk en wil je lid worden van onze verenging?   Schrijf je dan snel in via ons aanmeld formulier.

  Je mag natuurlijk ook altijd even een proeftraining meedoen.

  Mocht je nog vragen hebben, neem contact op met onze secretaris Ingrid Ruijsestein - secretaris@dsohandbal.nl

  Aanmeldformulier downloaden......

 • Onder dit knopje DOWNLOADS vinden jullie alle informatie van onze club. Ieder lid die zich bij DSO inschrijft gaat akkoord met de afspraken die in de downloads te vinden zijn. 

  Downloads

 • Digitale Aanmeldingformulier om lid te worden.

  DSO verwerkt persoonsgegevens. Wij willen je hierover graag duidelijk en transparant informeren. In het privacy statement geven wij je antwoord op de belangrijkste vragen over de verwerking van persoonsgegevens door DSO en de aangesloten organisaties (o.a. Sportlink en NHV), waar wij persoonsgegevens vastleggen. Ga hiervoor onder het kopje downloads naar de privacy-verklaring Klik op onderstaande button om het lidmaatschap aanmeldformulier te openen

 • De contributie zal per kwartaal automatisch door de penningmeester worden afgeschreven via de door de leden afgegeven machtiging. Er is een besluit genomen dat automatische afschrijving een verplichting is.

  Er is echter een uitzondering voor mensen die geen automatische afschrijving willen afgeven. Het is dan ook mogelijk het gehele jaarbedrag eenmalig zelf over te maken, waarbij de betaling dan wel voor 1 juli bij de penningmeester binnen moet zijn. Bij latere betaling worden er administratiekosten per lid in rekening gebracht.

  Deel van de inkomsten gaat naar de bondscontributies van het NHV, naar huur van zalen en accomodatie om te spelen en te trainen. De contributie is per leeftijdscategorie verschillend.  Het contributie seizoen loopt van 1 juni t/m 31 mei.

  De planning voor het innen van de contributie is:

  Kwartaal 1 = rond 26 Juli van het jaar

  Kwartaal 2 = rond 26 Okober van het jaar

  Kwartaal 3 = rond 26 Januari van het jaar

  Kwartaal 4 = rond 26 April van het jaar

   

  Info contributie bedragen

 • Opzeggen Lidmaatschap

  We hopen uiteraard dat je vele jaren lid blijft bij DSO, maar mocht je toch je lidmaatschap willen opzeggen, dan dien je dit schriftelijk, met opgave van reden, voor 1 april, voorafgaand aan het nieuwe seizoen te laten geschieden. Het algemene E-mail adres van de vereniging kan gebruikt worden. Je krijgt een schriftelijke bevestiging van de opzegging van onze secretaris.

  Indien er niet voor 1 april schriftelijk opgezegd wordt bij onze secretaris, zal de volledige contributie voor dat komende seizoen in rekening worden gebracht. Het contributie jaar (seizoen) van D.S.O. loopt van 1 juni t/m 31 mei.

  Een voorbeeld: DSO lid zegt lidmaatschap op 15 Januari (vóór 1 April) in een jaar op, hij/zij is nog lid tot 31 mei van dat jaar en betaald  tot 31 mei contributie. (ben je korter dan 12 maanden DSO lid, betaal je de volle 12 maanden voor beeindiging van het lidmaatschap). 

  E-mail voor schriftelijk opzeggen:  dso@handbal.nl