• Hallo DSO-ers,

  Ook dit jaar zetten wij ons weer in voor Jantje Beton.

  De collectie zal plaats vinden in de week van 8 t/m 13 maart. 50% van het bedrag dat we ophalen tijdens deze week komt direct ten gunste van D.S.O ! Hier kunnen we weer hele mooie dingen mee doen, zodra het kan.

  Wist je dat 1 op de 5 kinderen niet of slechts één keer per week vrij buiten speelt. En veel kinderen niet naar een club of vereniging kunnen om daar lekker te bewegen of avontuurlijke activiteiten te ondernemen. Daarom steunt Jantje Beton het verenigingsleven, speeltuinen, scoutinggroepen en organisaties als dagopvang van kinderen om extra geld op te halen voor de eigen kas.

  Dit jaar verloopt het iets anders dan de voorgaande jaren. We zullen corona-proef gaan collecteren. We hebben een digitale collectebus aangemaakt. Het leuke daarvan is dit we dit  jaar niet door weer en wind hoven, want de weersvoorspelling zijn deze week niet best, maar dat alles vanuit je luie stoel kan ! Hoe mooi is dat ?

  Via de DSO facebook pagina en whatsapp zult u een linkje voorbij zien komen van deze digitale collectebus. Wij willen jullie vragen om een donatie te doen en deze link zo veel mogelijk te verspreiden onder familie, vrienden, buren, kennissen etc. Zodat we ook in deze tijd ons steentje bij kunnen dragen en natuurlijk onze eigen clubkas kunnen spekken.

  Dus kom in actie en doe mee. Wij rekenen op jullie.

  Alvast bedankt !