• Het is weer zover. De grote clubactie EDITIE 2019 gaat weer van start !
  De vrijwilligers van DSO hebben diverse wensen. In een periode van teruglopende inkomsten is het fijn om extra inkomsten voor de vereniging te genereren. Er ontbreekt bijvoorbeeld nog een AED. Dit is een defibrillator die bij het reanimeren van levensbelang kan zijn. Ook dit jaar zullen we daarom deelnemen aan de Grote clubactie en rekenen we weer op jullie steun. Net als voorgaande jaren zal er een prijs beschikbaar zijn voor het team dat de meeste loten verkoopt en voor de beste loten verkoper/-verkoopster. Zet dus je beste beentje voor !

  De boekjes zullen uitgedeeld worden in de week van 8 september. De verkoop van de loten start op zaterdag 14 september.  Dan mag je langs de deuren. Vraag dus je familie, buren, vrienden etc. of ze een lot bij je willen kopen. Een lot kost Euro 3,- en 80% (Euro 2.40) hiervan komt direct ten gunste van D.S.O.  Is je boekje vol stop  hem dan in de verzameldoos bij de bar in de kantine. Vraag gelijk een nieuw boekje als je er nog meer wilt verkopen. Je mag ze ook inleveren in brievenbus aan de Baljuwstraat 88. Uiterlijk 11 november moeten de boekjes weer ingeleverd zijn.
  De vereniging zal alle loten in de boekjes bij de GCA digitaal in het systeem brengen. Zorg dus dat alles goed leesbaar is en er een handtekening onder staat.

  Vanaf de A-jeugd zullen er per lid 3 loten (Euro 9,-) geincasseerd gaan worden in de maand oktober. Uiteraard hoef je niet zelf deze loten te behouden maar kun je ze verkopen aan je familie, buren, collega’s of vrienden.

  Ga je met je team op pad ? Maak dan een leuke foto tijdens de verkoop en mail deze naar secretaris@dsohandbal.nl.

  Mocht je nog vragen hebben neem dan contact op met Ingrid Ruijsestein – 06-57115583.