• DSO last alle clubbijeenkomsten zoals wedstrijden, trainingen, overleggen, vergaderingen, etc. af t/m 31 maart 2020

  12 mrt 2020 Beheerder
  |
  • 0
 • Beste DSO-leden,

  In navolging van ons bericht van 11 maart jl. heeft het NHV hedenmiddag het onderstaande bericht verstuurd. 

  Alle handbalwedstrijden tot en met 31 maart afgelast door Coronavirus

  Alle handbalwedstrijden tot en met 31 maart zijn afgelast. Hiermee volgt het NHV de adviezen van het RIVM en het kabinet op. Het kabinet heeft ook voor heel Nederland opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Deze oproep zouden wij graag willen ondersteunen en u ook oproepen om alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen, vieringen en werkgroep bijeenkomsten ook af te gelasten. 

   

  Wij hebben jullie eerder gemeld dat we de adviezen van RIVM en/of NHV opvolgen, zodat we per 12 maart 2020 hier direct gehoor aan geven.

   

  Verzoek jullie teamgenoten op de hoogte te brengen.

   

  Namens het bestuur en de TC

   

  Robert Boltendal

  Voorzitter DSO.

   

   

  DSO en omgaan met Coronavirus - BERICHT 11 MAART

  Over het coronavirus wordt via diverse media genoeg geschreven. Bij DSO gaan de trainingen en wedstrijden gewoon door.

  Namens het bestuur en de TC willen we jullie wel dringend verzoeken ons te melden wanneer je als speler ziek bent en/of er symptonenen van het corona virus aanwezig kunnen zijn bij jou als speler of binnen je naaste omgeving. Ook willen we graag dat jullie melden als je de afgelopen twee weken in een risicogebied bent geweest (een Europees of ander internationaal risicogebied) Neem dan eerst contact op met het bestuur (secretaris@dsohandbal.nl) of jouw trainer en/of coach voordat je komt trainen of spelen.

  Als bestuur volgen we nawlettend de adviezen van het RIVM (klik op het plaatje voor de actuele informatie), tevens staan we in contact met het NHV.