• DSO DS1 verloor afgelopen Zaterdag haar thuiswedstrijd tegen SEW. De eerste 15 minuten waren de dames "niet thuis" en dat achtervolgde het team de gehele wedstrijd. via een 1-8 werd de ruststand 10-16. De tweede helft werd heel anders. De DSO dames starte direct met een inhaarrace om de doelpunten en naderden de SEW dames tot op 2 punten. 19-21. In deze fase was er een overtal situatie van 2 minuten van DSO, die helaas niet werd benut om dichter bij te komen. De SEW dames liepen weer uit tot vijf doelpunten verschil, waardoor de eindstand 21-26 werd bereikt. Coach Mathieu Swikker was duidelijk: Deze nederlaag is volkomen aan ons zelf te verwijten.  Op 26 oktober a.s. de uitwedstrijd naar debutant Pacelli DS1 in Ziewent. (klik HIER voor fotoalbum)