• Organisatie DSO - Bestuur en Commissies
  CommissieOmschrijvingDetails
  BestuurBestuursleden worden gevormd uit leden van enkele commissies, mn TC, SR commissie.
  Dagelijks BestuurHet dagelijks bestuur is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de vereniging en de financiele verantwoording daarbij. De leden zijn ingeschreven bij KvK als bestuurder van onze vereniging. De functie wordt aangegaan voor 3 jr (zie statuten DSO)
  Jeugd Activiteiten CommissieDe jeugdactiviteiten commissie is de drijvende kracht achter activiteiten buiten het handbaltechnische om. Denk hierbij aan Funding acties als Jantje Beton, Grote Club Actie, maar ook organiseren zij evenementen als Sinterklaas, workshop etc.
  Kantine CommissieDe kantine commissie is verantwoordelijk voor de dagelijkse beheer van de kantine. Beheer, inkoop, onderhouden en financiele verantwoording over de inkomsten en uitgaven. De kantine commissie kan op drukke dagen en avonden altijd een handje gebruiken!
  LedenadministratieDe ledenadministratie regelt de aan- en afmeldingen voor de vereniging in Sportlink
  Sponsor CommissieDe sponsorcommissie is verantwoordelijk voor relatie beheer met onze sponsors. Dit betekent goed contact houden met onze bestaande sponsors en het aantrekken van nieuwe. Deze taak wordt mementeel waargenomen door het bestuur en voorzitter in bijzonder.
  ScheidrechterscommissieDe scheidsrechtercommissie is verantwoordelijk voor opleiden en indelen van de jeugd en senioren scheidsrechters. Wekelijks worden scheidsrechters op de wedstrijden ingepland. Iedereen vanaf 13 jr en ouder wordt als scheidsrechter ingezet op wedstrijden.
  Technische CommissieDe TC is verantwoordelijk voor beheer van het techn. speelplan, het aanleren, het verbeteren van de spelers, coaches en trainersstaf. Het speelplan beschrijft hoe handbalvaardigheden, techniek en tactiek worden toegepast (op elk leeftijd en spelnivo).
 • Commissie leden
  LidRolTelefoonMobiel
  Boltendal, RobertVoorzitter
  Ruijsestein, IngridSecretaris
  Reek, HenkPenningmeester