• D.S.O. Wedstrijdverslagen (kijk ook op je favoriete teampagina)
 • 1 van pagina 3

 • DSO kent afgelastingen i.v.m. zware regenval (geplaatst 29 sept 2019)
 • De hevige regenval op deze zondag, zorgde voor een overlast die niet snel kon worden opgelost. Daardoor was het bestuur genoodzaakt alle thuiswedstrijden af te gelasten. De veiligheid van onze sporters staat voorop.

  Nieuwe inhaaldagen worden in overleg met de tegenstanders opnieuw gepland.

 • Grote Club Actie (GCA) 2019 van start (geplaatst op 13-09-2019)
 • Het is weer zover. De grote clubactie EDITIE 2019 gaat weer van start !
  De vrijwilligers van DSO hebben diverse wensen. In een periode van teruglopende inkomsten is het fijn om extra inkomsten voor de vereniging te genereren. Er ontbreekt bijvoorbeeld nog een AED. Dit is een defibrillator die bij het reanimeren van levensbelang kan zijn. Ook dit jaar zullen we daarom deelnemen aan de Grote clubactie en rekenen we weer op jullie steun. Net als voorgaande jaren zal er een prijs beschikbaar zijn voor het team dat de meeste loten verkoopt en voor de beste loten verkoper/-verkoopster. Zet dus je beste beentje voor !

  De boekjes zullen uitgedeeld worden in de week van 8 september. De verkoop van de loten start op zaterdag 14 september.  Dan mag je langs de deuren. Vraag dus je familie, buren, vrienden etc. of ze een lot bij je willen kopen. Een lot kost Euro 3,- en 80% (Euro 2.40) hiervan komt direct ten gunste van D.S.O.  Is je boekje vol stop  hem dan in de verzameldoos bij de bar in de kantine. Vraag gelijk een nieuw boekje als je er nog meer wilt verkopen. Je mag ze ook inleveren in brievenbus aan de Baljuwstraat 88. Uiterlijk 11 november moeten de boekjes weer ingeleverd zijn.
  De vereniging zal alle loten in de boekjes bij de GCA digitaal in het systeem brengen. Zorg dus dat alles goed leesbaar is en er een handtekening onder staat.

  Vanaf de A-jeugd zullen er per lid 3 loten (Euro 9,-) geincasseerd gaan worden in de maand oktober. Uiteraard hoef je niet zelf deze loten te behouden maar kun je ze verkopen aan je familie, buren, collega’s of vrienden.

  Ga je met je team op pad ? Maak dan een leuke foto tijdens de verkoop en mail deze naar secretaris@dsohandbal.nl.

  Mocht je nog vragen hebben neem dan contact op met Ingrid Ruijsestein – 06-57115583.

 • Algemene Ledenvergadering (ALV) - D.S.O. Woe 18 September 2019 (geplaatst 9 juli 2019)
 • Do 30 Mei 2019 - DSO D1/D2 combi wint Hemelvaart Toernooi bij HCV '90 in Velsen.
 • Een superleuk combi team van DSO D1/D2 speelde op het hemelvaart toernooi van HCV '90 in Velsen. De vier partijen die moesten worden gespeeld op gras, waren een mooie uitdaging voor het team. Snel overspelen naar elkaar bleek de juiste formule. De eerste prijs werd behaald en het team mocht een mooie beker mee naar huis nemen. Toernooi organisaten HCV '90: hartelijk bedankt voor de gastvrijheid.

 • 2de Anneke Krom Toernooi heeft al 25 teaminschrijvingen. (dit bericht geplaatst op 28 mei 2019)
 • Wat vorig jaar kleinschalig begon, geniet dit jaar een grote deelname van teams. Het Anneke Krom Jeugd toernooi (AKT) bij D.S.O. beleeft dit jaar een 2de editie, waarbij de jeugd en gezelligheid centraal staat. De teams van vorig jaar kwamen graag terug en we genieten grote belangstelling van ook andere clubs.  Dit jaar zal er een C - D - E & F categorie zijn.  Het AKT wordt gehouden op Zondag 23 Juni 2019 op Sportpark de dogger bij DSO.

  Op de foto hiernaast de Familie Krom / Hendriks tijdens de 1ste editie van het toernooi.

   

 • DSO Handbal stelt haar faciliteiten beschikbaar voor 65e Helderse Schoolhandbal toernooi
 • D.S.O. en haar vrijwilligers stellen hun hulp en faciliteiten ook dit jaar weer beschikbaar voor de stichting "helderse schoolhandbal".

  Op za. 22 & za. 29 Juni 2019 strijden zo'n 35 school handbal teams tegen elkaar. Dit jaar voor de 65e keer. De schoolhandbal organisatie heeft tevens een "DSO Tintje".  Ook de scholen uit Juianadorp doen mee aan het toernooi en HV JHC zorgt voor de trainings activiteiten in Julianadorp. Op de dagen zullen de DSO en JHC scheidsrechters de wedstrijden begeleiden. Het belooft een mooie editie te worden.

 • ZA 6 April 2019 - DSO DS1 sluit het 2de landelijke divisie A zaal seizoen af met een keurige 3de plaats.
 • Een keurige 3de plaats in de landelijke 2de divisie handbal voor de DSO dames. Een mooi en bewogen seizoen die stroef begon, maar "swingend" eindigden. Na de laatste wedstrijd nam Nadia de Wit afscheid als teambegeleidster en Fay de Koning als speelster. Fay gaat zich focussen op haar studie.  Na afloop namen we op gepaste manier afscheid. Voor de complete foto reportage, klik op de foto hiernaast. Met dank aan Fotograaf Petro van den Herik.

 • 6 april 2019 - DSO D2 - Zaalkampioen Seizoen 2018-2019
 • Loon naar werken. De meiden van DSO D2 hebben het verdiend om zaalkampioen seizoen 2018-2019 te zijn. Op Za 6 April tijdens de laatste thuiswedstrijd van DSO DS1 werden de meiden en hun coaches in het zonnetje gezet. Meiden en coaches GEFELICITEERD !

 • 11 Maart 2019: NHD Sport schrijft over wedstrijd Geel Zwart DS1 - DSO DS1 10 mrt 2019
 • 10 maart 2019: DSO loopt Jantje Beton Collecte 2019
 • Afgelopen twee weken waren de DSO vrijwilligers en de DSO leden ijverig aan het collecteren voor de 2019 editie van Jantje Beton. Per team werd in Den Helder diverse wijken aangedaan om te collecteren. Na afloop werden de teams getrakteerd op chocolademelk en een versnapering. Het resultaat mocht er zijn. 50% van het resultaat gaat naar de club en gaan we leuke verenigings dingen van doen.Vrijwilligers en "collectanten" SUPER BEDANKT !!

 • 1 Maart 2019 - Mooie DSO foto van Ivy Zioh in Helders Weekblad
 • 27-feb-2019 - Gem. Den Helder en 27 sportverenigingen samen naar een rookvrije sport generatie
 • Midweeks woensdagavond tekende de wethouder Sport Peter de Vrij en  27 van de 34 helderse sportverenigingen de intentieverklaring om in het komend seizoen haar sportvereniging rookvrij te krijgen. Een verdere stap in de weg naar een rookvrije generatie. De gemeente Den Helder is de voortrekker van dit project en D.S.O. was één van de sportverenigingen die ook de intentie verklaring tekende. Goed te zien dat de helderse sportverenigingen samengaan om dit initiatief aan te pakken, Direct samen de herkenbaarheid uitdragen en elkaar helpen als er (praktische) problemen zich voordoen. Op de sportvelden zullen er infoborden geplaatst worden die herkenbaarheid moeten gaan geven. Omarm het initiatief en teken ook voor een rookvtije sportvereniging. www.rookvrijegeneratie.nl/sport

   

 • 17-feb-2019 - D.S.O. DS1 winnen overtuigend van DOS DS1
 • Wat op voorhand werd ingeschat als een wedstrijd waarbij beide ploegen aan elkaar gewaagd zouden zijn, werd nooit een wedstrijd. Daarvoor speelde D.S.O. te goed en liep het teamspel als uit het boekje. D.S.O. nam direct een 4-0 voorsprong, om het vervolgens gestaag uit te bouwen. Vooral het mooie, snelle handelingsspel deed het thuispubliek genieten. DOS gaf vanavond "niet thuis"  en had veel moeite met spelen zonder hars. Via een 9-4 werd het 13-6 met nog ruim zeven minuten tot de rust. In de tweede helft werd vervolgens ook veelvuldig gewisseld en speelde de jeudige Manon Mulder haar 2de wedstrijd bij DAMES 1.  Haar twee doelpunten werden door het gehele team, inclusief de coach, gevierd. Na twee keer 30 minuten stond er een 35-18 op het scorebord. De eerstvolgende wedstrijd wordt in 't Zand gespeeld. 10 maart is aldaar de derby tegen DS1 van Geel Zwart.   

 • 3 feb 2019 - En dat is ...........7, fantastische opmars DSO DS1
 • En dat is ........7. 

  DSO DS1 won gisteravond hun 7e wedstrijd op rij, de opmars naar de TOP van de landelijke 2de divisie handbal gaat verder.

  Een goed gevulde Sporthal de Slenk kreeg gisteravond een spannende wedstrijd voorgeschoteld. DSO en SEW gingen samen op in een "pittige" wedstrijd, er stond immers spanning op de wedstrijd. Dat de thuisploeg die voor de wedstrijd op de vijfde plaats bivakkeerde tegen de nummer 2 SEW hun zevende winst partij in de wacht sleepte, was na een 12-12 russtand nog niet te voorspellen. De tweede helft nam DSO een voorsprong van twee punten, Bij 5 minuten voor einde wedsstrijd stond het 22-20. Daarna volgde een spannend slot, mede doordat DSO met twee speelsters minder speede door tijdstraffen. De spanning werd ook opgevolgd door de beslissingen van de scheidsrechters. De vele DSO toeschouwers en de speelsters van DSO vierden de terechte overwinning en een gedeelde derde plaats (mede door verlies van de concurrenten) is een feit.

  Op Zaterdag 16 Februari is de volgende thuiswedstrijd tegen DOS.  De wedstrijd begint om 19.45 uur.

 • 31 Januari 2019 - DSO is goed bezig, een leuk stukje in Helders Weekblad.
 • 18 Januari 2019 - Sport bijlage Helderse Courant maakt mooi verhaal over blessure Anique Huisman
 • 6 januari 2019 - DSO houdt nieuwsjaarsreceptie in 't Sprongschot
 • DSO hield op 6 Januari jl haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie in haar clubhuis          't Sprongschot. Onder genot van een hapje blikte voorzitter Robert Boltendal terug op 2018 en werd vooruit gekeken op 2019. Aan de einde van de toespraak werd er geproost op een sportief 2019. Wilt u de toespraak nalezen, klik dan HIER.

 • 4 december 2018 - De lekkerste Oliebollen van Den Helder bij D.S.O. te koop
 • Nog een paar weken dan is het oliebollentijd.
  Heeft u geen zin of tijd om ze te bakken ?
  Het kan voor u gedaan worden.
  In de kantine (sprongschot) hangen  bestelbriefjes (aan het doeltje onder de tv.) en in de Slenk liggen deze op de bar.

  Inleveren voor 22 dec. In het Sprongschot of de Slenk.
  Oliebollen kosten € 0,50 per stuk.
  De oliebollen kunt u de 31stedecember ophalen en betalen bij BOB.
  Vanaf 14 uur - Sijmon Blaauwboerstraat 35.

 • DSO E2 afvaardiging op bezoek bij de LOS DH
 • ALV DSO geeft haar akkoord op belangrijke besluiten.
 • De ALV van DSO gaf op 24 sept j.l. haar goedkeuring op een aantal voorgestelde besluiten. Naast het volmondig akkoord op een aantal wijzigingen in het HH reglement, werd ook de privacy verklaring vastgesteld. D.S.O liet mooie financiele cijfers zien. De ALV verleende decharge over het boekjaar 2017-2018, ging akkoord met het gelijk blijven van de contributie in het seizoen 2018-2019 en stemde in de contributie in het seizoen 2019-2020 met 1 euro per maand te vehogen. Ook werd er akkoord gegeven op de begroting voor seizoen 2018-2019. Het nieuwe HH reglement en de vastgestelde privacy verklaring kunt u via de website inzien. Verder werd de roep om nieuwe en extra vrijwilligers aan de ALV uitgelegd.

 • D.S.O. houdt haar ALV op ma. 24 september a.s.
 • 7 Sept. 2018 - Dames 1 selectie opent handbal seizoen 2018-2019
 • 7 April 2018 - avond 4 daagse 2018 D.S.O.
 • Alle informatie over sportend DEN HELDER

  Team Sportservice Den Helder heeft voor sportend Den Helder een handige maandelijkse nieuwsbrief met alle informatie rondom sport evenementen in den Helder en Juliandaorp. de link naar de sport AGENDA:

  https://jouw.teamsportservice.nl/den-helder/agenda

  Op de website van Team Sportservice Den Helder ook alle informatie over het 64e helderse schoolhandbal toernooi welke op Za 23 & Za 30 juni 2018 gehouden wordt.

 • Zondag 24 Juni 2018

  Dit jaar wordt het 1e Anneke Krom toernooi georganiseerd op zondag 24 juni 2018. Het doel van dit toernooi is om onze leden en de teams van onze zuster verenigingen uit onze regio uit de categorie D - E - F lekker te laten handballen volgens de spelregelvisie van het NHV.

  De wedstrijden worden gespeeld op de 2 buitenvelden bij D.S.O op sportpark De Dogger te Den Helder.

  U kunt zich aanmelden via secretaris@dsohandbal.nl voor 1 mei 2018 ! Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging.

 • 11 mrt 2018 - DSO SPORTNIEUWS BIJ LOS DEN HELDER
 • 9 Feb 2018 - Sponsor Geert\'s Paintshop - van Harte Welkom
 • Petro van den Herik maakte een mooie collage op 6 feb 2018

  Een prachtige collage gemaakt door Petro van den Herik tijdens de wedstrijd DSO Dames Recr. 2 tegen Geel Zwart.

  Meer foto's vinden jullie op de FOTO facebook pagina HV DSO. (klik op de foto om naar de foto album te gaan)

   

  Petro, hartelijk dank voor de mooie foto's

   

 • Noodhollands Dagblad - Helderse Courant Sportredactie schrijft mooi artikel in krant op 5 feb 2018
 • D.S.O. kiest voor trainer Mathieu Swikker in seizoen 2018-2019
 • DSO verwelkomt nieuwe sponsor van den Born Auto's

  Welkom van den Born Auto's.  We zijn blij met onze nieuwe banner sponsor.

  van den Born auto's verkoopt occacions, heeft een werkplaats voor onderhoud en ook voor het huren van een auto kunt u bij deze sponsor terecht.

  Meer weten ?    Van den Born Auto’s -  Bedrijfsweg 1a (Autoboulevard De Schooten) -  Den Helder  Tel. 0223 ?? 66 99 92  info@vandenbornautos.nl

 • Zet in je Agenda - 24 Juni 2018

  Dit jaar wordt het 1e Anneke Krom toernooi georganiseerd op zondag 24 juni 2018. Het doel van dit toernooi is om onze leden en de teams van onze zuster verenigingen uit onze regio uit de categorie D - E - F lekker te laten handballen volgens de spelregelvisie van het NHV.

  De wedstrijden worden gespeeld op de 2 buitenvelden bij D.S.O op sportpark De Dogger te Den Helder.

  U kunt zich aanmelden via secretaris@dsohandbal.nl voor 1 mei 2018 ! Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging.

 • 19 Januari 2018 - Superleuk kranten artikel van onze speelster Nikki Oele
 • Helderse Courant komt 19 Januari met een superleuk sport artikel van onze DSO Speelster Nikki Oele. Klik op bovenstaande foto om het artikel te lezen. HC bedankt !

 • Nieuwjaarsreceptie 2018 - zaterdag 6 januari 2018 na DS1 thuiswedstrijd
 •  6 januari 2018 was tijdens onze eerste thuiswedstrijd van DSO Dames 1 onze jaarlijkse NY receptie.

  De Voorzitter gaf een korte toespraak en nam de aanwezigen mee in een terugblijk van 2017 en een vooruiblik op 2018.

   

  Als jullie op het plaatje hiernaast klikken komt de nieuwjaarstoespraak naar voren. 

 • GCA 2017 helpt DSO aan trainingsmaterialen
 • Hieronder vinden jullie twee links naar het DSO clubblad archief en het DSO nieuwsarchief. Veel leesplezier !