• Op de laatste vakantiedag moesten we vroeg uit de veren, om kwart over 8 vertrokken we richting Heerhugowaard om te spelen tegen de nummer 2 uit de competitie, Tornado. Een sterke tegenstander, die heel fysiek speelt. Robin had dit team gezien op het ZAP toernooi en afgelopen donderdag is er getraind op de speelwijze van Tornado. Zij spelen regelmatig met een dubbele cirkel, en een snelle break, dus onze verdediging moest staan als een huis. In het begin van de eerste helft lieten we ons hier toch een paar keer door verrassen, maar in de loop van de eerste helft hadden we hun taktiek goed door en wisten jullie de achterstand tot 2 punten te reduceren. In de tweede helft werd er direct gescoord en de tegenaanval werd gestopt en kwamen jullie direct op gelijke hoogte. Jullie gingen erin geloven en bleven uitstekend verdedigen, er werd heel goed gepraat met elkaar, wat resulteerde in een kleine voorsprong van 1 of 2 punten en dat werd eigenlijk niet meer uit handen gegeven. Jullie lieten je niet gek maken en de dubbele cirkels kregen door het uitstekende verdedigen nauwelijks meer kansen, terwijl wij wel kansen bleven creĆ«eren. De laatste 5 minuten liet Tornado de koppen hangen, en jullie bleven aanvallen. Jullie scoorden, terwijl de aanvallen van Tornado allemaal gestopt werden. Resultaat: een dik verdiende winst van 16-21 waardoor we op een gedeelde 2e plek staan!!! Meiden, ga zo door, jullie hebben vandaag heel goed samen gespeeld en dat leverde gelijk resultaat. De wedstrijd was een leuke pot en de complimenten van de coaches van Tornado en de scheidsrechter waren dan ook zeer terecht.