• Trainer in het zonnetje!

  Deze week gaf trainer Geert Jan Bais van onze D en E jeugd zijn 300e training, en dat bleef niet onopgemerkt.  Geert is al jaren een vertrouwd gezicht bij DSO, en als groot Ajax fan kreeg hij een heerlijke doos gebak aangeboden...... met Feyenoord gebak.  We hopen dat de smaak er niet minder om was Geert.

 • Eindelijk is het zover, we mogen weer een feestje geven, en we pakken goed uit! Op 11 juni a.s. is er, vanaf 13:30 uur voor alle leden, ouders, broertjes en zusjes een tof eindfeest gepland.  Met een loterij, penalty gooien, versnaperingen en een heuze stormbaan!  Aansluitend een BBQ.  Dit feestje wil je niet missen.  We hopen op een grote opkomst. Graag voor 28 mei opgeven via het aanmeldingsformulier (te verkrijgen via de trainer/coach) of klik hieronder op de blauwe knop: opgeven voor het eindfeest.

   

  Opgeven voor het eindfeest met BBQ

 • Toernooi F Jeugd 9 april 2022

  Op zaterdag 9 april was het de beurt aan D.S.O. om weer een toernooi voor de F-jeugd te organiseren.    We mochten het opnemen tegen o.a. Geel Zwart, VZV, Hollandia T, Schagen en ZAP.  Inmiddels al goede bekenden, en wederom was het daarom een gezellig weerzien.  Onze F Jeugd heeft ook op dit toernooi kunnen laten zien dat ze enorm gegroeid zijn in hun spel.  Mooie acties, waarbij spelers werden vrijgespeelt, schitterende doelpunten en sterke balonderscheppingen.  Natuurlijk werd het D.S.O. doel ook goed verdedigd.  Tijdens het toernooi waren er ook leuke oud Hollandse spelletjes te doen voor de kids.              We hebben veel aanmoediging gekregen van de meegekomen papa's, mama's en opa's en oma's.                 Een geslaagde dag om op terug te kijken!

 • Wil jij, of je zoon of dochter kennis maken met deze intensieve, maar ontzettend leuke en dynamische teamsport? Dat kan bij onze vereniging. Je kunt 4 trainingen geheel gratis meetrainen, om te kijken of jij handbal net zo'n geweldige sport vind als wij dat vinden! Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar: dso@handbal.nl

  Vermeld in deze mail even je naam, contactgegevens en je leeftijd en wij laten je weten op welke dagen er meegetraind kan worden. En mocht je na het meetrainen nou ook gegrepen zijn door het handbal, dan kun je je inschrijven en hoor jij bij onze club!

  Inschrijven kan vanaf 5 jaar tot 18 jaar.

 • Wanted: Scheidsrechters!!!

  Zonder scheidsrechters kan er geen wedstrijd gespeeld worden!

  Om de poule met helden te vergroten, willen wij aan jullie vragen om af en toe een wedstrijd te fluiten.  Natuurlijk wordt je begeleid, zodat je niet alleen staat!

  Lijkt dit jou wat, geef dit dan aan bij je coach of bij mij.

  Voor vragen, of ben je al enthousiast genoeg om een wedstrijd te fluiten, mail dan naar: loteee@live.nl

 • Programma komende wedstrijden
  DatumThuisteamUitteamAanvangstijdDetails
  za 28-mei.J.H.C. E1 (g)D.S.O. E1 (g)10:00
  zo 29-mei.Quintes/VVW DA3 (d)D.S.O. DA1 (d)11:45
  wo 01-jun.D.S.O. D1# (g)J.H.C. D2 (g)19:00
  wo 01-jun.Geel Zwart DMW1 (d)D.S.O. DMW1 (d)20:00
  vr 10-jun.KSV DC3 (d)D.S.O. DC2 (d)18:30
  za 11-jun.D.S.O. F1 (g)Schagen F1# (d)10:00

  Complete Programma

 • Uitslagen
  DatumThuisteamUitteamUitslagDetails
  ma 23-mei.DMW1 - Veld (d)Hollandia T DMW1 (d)21 - 11
  zo 22-mei.Con Zelo DC1 (d)C2- Veld (d)17 - 9
  za 21-mei.Tonegido DC1 (d)C1-Veld (d)14 - 14
  wo 18-mei.Con Zelo D1 (g)D1 - Veld (g)6 - 23
  zo 15-mei.D.S.O. DA1 (d)Tonegido DA1 (d)15 - 18
  zo 15-mei.C1-Veld (d)Geel Zwart DC2 (d)8 - 23
  zo 15-mei.C2- Veld (d)Victoria O DC1 (d)15 - 11
  zo 15-mei.D1 - Veld (g)Schagen D3 (g)20 - 1

  Meer uitslagen ..........