• Schoolhandbal 2022

  Op zaterdag 2 juli 2022 was het eindelijk weer zover, na 2 jaar afwezigheid was er dit jaar wel groen licht om het schoolhandbal te spelen. Het weer was fantastisch en de organisatie van schoolhandbal startte om half 8 met de hulp van een groep vrijwilligers van handbalvereniging D.S.O. in de stralende zon met het opbouwen van het terrein.  Om 9 uur was de start van het toernooi met de jongste jeugd.  Er werd enthousiast en met veel plezier gespeeld. De wedstrijden werden uitstekend gepland en doordat de organisatie de wedstrijdtijden strak hield, verliep de ochtend precies volgens het schema. Na de middag kon de oudste jeugd van start en ook hier werd met veel plezier en enthousiasme gespeeld.  De uiteindelijke finale werd beslist met een zenuwslopende strafworp reeks.  Het was een zeer geslaagde dag, met een dankwoord voor de organisatie van het schoolhandbal, alle vrijwilligers van handbalvereniging D.S.O., de scheidsrechters van diverse verenigingen en de EHBO, die gelukkig alleen wat lichte schaafwonden hoefden te behandelen. 

  Uitslagen winnaars:

  D mix jongste jeugd: De Windwijzer 5

  C mix jeugd: De vlierberg 1

  A mix oudste jeugd: De Rank 2

  De sportiviteitsprijs ging dit jaar naar de Prinses Margrieetschool 5. Dit team van jonge meiden viel op bij de scheidsrechters door hun positieve en sportieve spel en samenwerking.

 • Clinic

  Op vrijdag 17 juni was er bij ons een handbalclinic opgezet in samenwerking met de bond en de clinic werd gegeven door Tom Zwarthoed. Het doel van de clinic was om handbal meer bekend te maken onder jongens. Jongenshandbal staat immers in Noord Holland nog steeds op een laag pitje en dat is erg jammer, want het is zo'n geweldige teamsport.  Een groep enthousiaste jongens van allerlei leeftijden (van onder andere A&O uit Alkmaar en Tonegido uit Hippolytushoef) hebben een leuke avond gehad en we mogen spreken van een geslaagde clinic.  Mocht je de clinic gemist hebben, maar wil je toch graag eens kennismaken met handbal, en dat geldt natuurlijk ook voor meiden, dat kan alsnog.  Je kunt namelijk bij ons gratis meetrainen.  Wil je hier meer informatie over, mail dan naar: secretaris@dsohandbal.nl

 • Eindfeest

  Zaterdag 11 juni was het dan zover. Eindelijk konden we weer een feestje gegeven. Na 2 jaar hadden we groen licht om een leuke dag te organiseren. De organisatie heeft er een topdag van weten te maken. Alles werkte mee, het weer was goed, de sfeer was top.  Vanaf half 2 's middags konden de kinderen met hun teams een partijtje handballen tegen ons oude Dames 1 team. Zowel Dames 1 als de kinderen, en hun ouders genoten hier zichtbaar van.  Er was een stormbaan die beklommen kon worden, popcorn, een ballonnen clown en een loterij waar mooie prijzen gewonnen konden worden.  Kortom jong en oud vermaakten zich uitstekend.  Na een woordje van de voorzitster om half 5, waarin er afscheid werd genomen van een aantal mensen en diverse vrijwilligers en trainers in het zonnetje werden gezet, werd de BBQ geopend en konden de ruim 100 mensen zich te goed doen aan diverse hapjes en drankjes.  Vanaf een uur of 20:00 uur werd het feest verplaatst met de overgebleven gasten naar de kantine, waar het nog lang onrustig was op een gezellige manier.  Wat hebben we dit gemist met z'n allen. Het was een geweldige dag, en iedereen heeft er van genoten.

 • Wil jij, of je zoon of dochter kennis maken met deze intensieve, maar ontzettend leuke en dynamische teamsport? Dat kan bij onze vereniging. Je kunt 4 trainingen geheel gratis meetrainen, om te kijken of jij handbal net zo'n geweldige sport vind als wij dat vinden! Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar: dso@handbal.nl

  Vermeld in deze mail even je naam, contactgegevens en je leeftijd en wij laten je weten op welke dagen er meegetraind kan worden. En mocht je na het meetrainen nou ook gegrepen zijn door het handbal, dan kun je je inschrijven en hoor jij bij onze club!

  Inschrijven kan vanaf 5 jaar tot 18 jaar.

 • Wanted: Scheidsrechters!!!

  Zonder scheidsrechters kan er geen wedstrijd gespeeld worden!

  Om de poule met helden te vergroten, willen wij aan jullie vragen om af en toe een wedstrijd te fluiten.  Natuurlijk wordt je begeleid, zodat je niet alleen staat!

  Lijkt dit jou wat, geef dit dan aan bij je coach of bij mij.

  Voor vragen, of ben je al enthousiast genoeg om een wedstrijd te fluiten, mail dan naar: loteee@live.nl