• 7 April 2018 - avond 4 daagse 2018 D.S.O.

• Alle informatie over sportend DEN HELDER

Team Sportservice Den Helder heeft voor sportend Den Helder een handige maandelijkse nieuwsbrief met alle informatie rondom sport evenementen in den Helder en Juliandaorp. de link naar de sport AGENDA:

Op de website van Team Sportservice Den Helder ook alle informatie over het 64e helderse schoolhandbal toernooi welke op Za 23 & Za 30 juni 2018 gehouden wordt.

• Zondag 24 Juni 2018

Dit jaar wordt het 1e Anneke Krom toernooi georganiseerd op zondag 24 juni 2018. Het doel van dit toernooi is om onze leden en de teams van onze zuster verenigingen uit onze regio uit de categorie D - E - F lekker te laten handballen volgens de spelregelvisie van het NHV.

De wedstrijden worden gespeeld op de 2 buitenvelden bij D.S.O op sportpark De Dogger te Den Helder.

U kunt zich aanmelden via secretaris@dsohandbal.nl voor 1 mei 2018 ! Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging.

• 11 mrt 2018 - DSO SPORTNIEUWS BIJ LOS DEN HELDER

• 9 Feb 2018 - Sponsor Geert\'s Paintshop - van Harte Welkom

• Petro van den Herik maakte een mooie collage op 6 feb 2018

Een prachtige collage gemaakt door Petro van den Herik tijdens de wedstrijd DSO Dames Recr. 2 tegen Geel Zwart.

Meer foto's vinden jullie op de FOTO facebook pagina HV DSO. (klik op de foto om naar de foto album te gaan)

Petro, hartelijk dank voor de mooie foto's

• Noodhollands Dagblad - Helderse Courant Sportredactie schrijft mooi artikel in krant op 5 feb 2018

• D.S.O. kiest voor trainer Mathieu Swikker in seizoen 2018-2019

• DSO verwelkomt nieuwe sponsor van den Born Auto's

Welkom van den Born Auto's.  We zijn blij met onze nieuwe banner sponsor.

van den Born auto's verkoopt occacions, heeft een werkplaats voor onderhoud en ook voor het huren van een auto kunt u bij deze sponsor terecht.

Meer weten ?    Van den Born Auto’s -  Bedrijfsweg 1a (Autoboulevard De Schooten) -  Den Helder  Tel. 0223 ?? 66 99 92  info@vandenbornautos.nl

• Zet in je Agenda - 24 Juni 2018

• 19 Januari 2018 - Superleuk kranten artikel van onze speelster Nikki Oele

• Helderse Courant komt 19 Januari met een superleuk sport artikel van onze DSO Speelster Nikki Oele. Klik op bovenstaande foto om het artikel te lezen. HC bedankt !

• Nieuwjaarsreceptie 2018 - zaterdag 6 januari 2018 na DS1 thuiswedstrijd

•  6 januari 2018 was tijdens onze eerste thuiswedstrijd van DSO Dames 1 onze jaarlijkse NY receptie.

De Voorzitter gaf een korte toespraak en nam de aanwezigen mee in een terugblijk van 2017 en een vooruiblik op 2018.

Als jullie op het plaatje hiernaast klikken komt de nieuwjaarstoespraak naar voren.

• GCA 2017 helpt DSO aan trainingsmaterialen

• Hieronder vinden jullie twee links naar het DSO clubblad archief en het DSO nieuwsarchief. Veel leesplezier !